2011. augusztus 14., vasárnap

WAM Holding Kft.

Hát sok jót nem olvastam a cégről, de aki kapcsolatba került velük, kérem ossza meg ezen az oldalon a tapasztalatait...

2 megjegyzés:

  1. Oldalak (menü)
    •kezdőlap
    •fontos!
    •kapcsolat
    •felhívás mindenkihez
    •vendégkönyv
    •linkcsere
    •vigyázz!
    •Saját honlap készítés
    Regisztráció
    •Honlap szerkesztés
    Bejelentkezés
    •Weboldal toplisták



    Weboldal bejelentése
    Szabálysértő honlap?
    Kérünk, jelentsd be!

    - Kérünk, válassz -Törvénysértő tartalomJogsértő (másolt) tartalomJó ízlést sértő tartalomFelnőtt (+18) tartalomSzélsőséges, uszító tartalomDrog, alkohol, dohánySzerencsejátékEgyéb szabálysértés
    Ügyfélszolgálat
    HuPont.hu Ügyfélszolgálat



    Gadgets powered by Google




    Figyelem!!! Ma kaptam ezt az üzenetet! Rengeteg a csaló!

    A szüleim találták egy hirdetést, amiben a Wam Holding Kft hirdet Otthon végezhető munkát, fa díszeket kell összeszerelni. 990Ft megmondják hol lehet érdeklődni. Utána kiküldenek egy levelet ahol leírják hogy lehet rendelni egy csomagot ami 9900ft, amibe fa díszek vannak (kb 500ft-ért) és ezt kell összeszerelni (ami eleve olyan apró, hogy lehetetlen gyorsan összeszerelni és nem éri így meg) és utána ezt vissza kell küldeni és ők fizetnek. Mikor ez a csomag megérkezik, akkor ki kell fizetni a 9900ft-ot és utána közlik, hogy be telt ez a munkakör és add el magad a fadíszeket. Utána küldenek mégy egy lehetőségről ajánlatot ami 20.000Ft-ba kerül és megint átvernek. Csak hogy én megnéztem a fórumokon, hogy mit írnak a Wam Holding Kft-ről, ezekről a fadíszekről. És nem jókat. Mindenhol azt írják átverik a szegény embereket. Az élet, a sors ezt többszörösen vissza adja majd nekik. Van bőr a pofájukon! Kicsit tájékozódni, informálódni kell és akkor az embert nem tudják átverni. Szerencsére ma már van erre lehetőség. Az emberek leírhatják, hogy hogy verték át őket és más ebből tanul és nem esik bele ebbe a hibába!
    Lehet, hogy a Wam Holding kft-nek van pénze ebből, de MILYEN ÁRON!!! Eleve szegény embereket vernek át! A pénz nem minden! Majd az élet többi területén megbűnhődnék ezért!

    Légyszíves mindenki küldje tovább az ismerősének ezt az emailt, hogy minél többen tudjanak róla.

    VálaszTörlés
  2. A WAM Holding nevű "cég" jelenleg éppen Közép- és Nyugat-Dunántúlon hirdet helyi "Szuperinfo" és egyéb reklámújságokban.
    Ha jelentkezel egy budapesti postafiókra elküldött levéllel, akkor debreceni postabályegzővel kapsz egy válaszlevelet, amelyben ott a hihetetlenül apróbetűs jelentkezési lap is. A tájékoztatóban pedig ott szerepel a "munkacsomag" is, amelyet - hogy miért, találgathatod - 9.900,- Ft-ért vehetsz majd meg, ha elfogadják a jelentkezésedet.
    Ami a groteszk kategóriájába tartozik:
    - személyes ellenőrzést helyeznek kilátásba az otthoni munkakörülményeid felől;
    - a jelentkezési lap apróbetűs részében előírják neked, hogy feltétlenül érdeklődj legalább egy e-mailben a cégnél a lehetőségekről, mert egyébként nem kötnek szerződést veled! :)
    Sok a gyanús elem!
    A szomorú az benne, hogy a legrászorultabb emberek akarnak megkapaszkodni az utolsó szalmaszálban is, ezért undorító dolog éppen őket átverni!

    VálaszTörlés

Nem akarunk senki felett ítélkezni, mi csak tényeket közlünk, döntsön az olvasó!